The Artist’s Way Training

The Artist’s Way – vind je eigen inspiratie!

Een nieuwe start. Hoe geef je vorm aan langgekoesterde dromen? Hoe zorg je voor meer inspiratie in het leven van alledag? The artist’s way heeft wereldwijd al vele mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van persoonlijke plannen. Is dit jouw moment?

In The Artist’s Way training ontdek je (verborgen) creativiteit en geef je vorm aan persoonlijke wensen. Ik nodig je graag uit om deze reis samen te maken. We gaan stap voor stap de ontdekking aan.
De training bestaat uit dertien creatieve bijeenkomsten/lessen, inspirerende opdrachten voor thuis en persoonlijke begeleiding. Basis is het beroemde boek van Julia Cameron aangevuld met creatieve opdrachten en informatie vanuit mijn ervaring als docent en beeldend kunstenaar.

Training

We zien elkaar 12 ochtenden in mijn atelier in Naarden. In de les bespreken we jouw bevindingen, waarbij de diversiteit van de groep (max 8 personen) zorgt voor een motiverende uitwisseling en bredere kijk. Ik ben een meereizende reisleider en ben er om jou te begeleiden, te motiveren en te inspireren.

In de les komen verschillende technieken aan de orde om je creativiteit te laten stromen. Zo proberen we diverse schrijftechnieken, gaan tekenen, stempelen, schilderen, knippen en plakken. In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd is creativiteit geen mysterieuze gave of een bijzonder talent: iedereen heeft het!
Creativiteit is uitvinden, experimenteren, lenig denken, risico’s nemen, regels breken, fouten maken, doorgaan en plezier hebben. Hierbij gaat het steeds om het proces. Het resultaat is ondergeschikt, jouw ontwikkeling is wat er toe doet. Creativiteit geeft nieuwe inzichten, ondersteund jouw heling en maakt ruimte voor groei.

Thuis lees je wekelijks een hoofdstuk uit het boek The Artist’s Way van Julia Cameron en maak je de bijbehorende opdrachten. Kijk in hoeverre jouw schema dit toelaat. Maak je geen zorgen over tijd, hoe je daar mee omgaat, daar besteden we aandacht aan in de lessen. Het helpt als je openstaat voor verandering.
Wekelijks ontvang je extra informatie en inspiratie. Elke les op papier en tussendoor via de mail. Uiteraard kun je mij steeds bereiken via email als je iets wilt delen of vragen.

Kracht

In deze training kom je in contact met je eigen creativiteit. Je ontdekt waar je blij van wordt en hoe je vanuit plezier en enthousiasme je kracht kunt versterken. Dromen worden helder en daar ga je ook naar handelen. Je gaat anders kijken en bewust kiezen voor de dingen die er echt toe doen. Je volgt je nieuwsgierigheid, overwint je blokkades en ontwikkelt gaandeweg jouw pad. Alles rustig aan en stap voor stap. Je hoeft de route niet te weten voor je de eerste stap zet. Het streven is niet een kunstenaar te worden, het doel is je mooiste zelf te zijn!

Ga je mee? Nieuwe ontdekkingen doen, inspiratie verzamelen, blokkades overwinnen, creativiteit vieren, moed zaaien? Ik geef je gereedschap, ruimte, motivatie en inspiratie. Jij ontdekt en ontwikkelt, groeit en bloeit. Kom we gaan iets moois ontdekken!
Praktisch

Training: Twaalf lessen van twee uur en een terugkombijeenkomst
Extra: per hoofdstuk een beknopte samenvatting op papier, wekelijks een email vol inspiratie, materialen voor thuis en uiteraard de gehele reis begeleiding via mail. 
Investering: € 575, – Incl. 21% BTW, koffie/thee/koekjes en alle materialen.
Startdatum: 10 september 2021
Tijd: Vrijdag 9.30-11.30 uur
Data: zie agenda
Informatie: Bel Hinke 06-29008154 of mail hinke@hinkehuisman.nl
Aanmelden: Reserveer nu een plekje via het formulier

Om persoonlijke aandacht en voldoende ruimte te garanderen zijn er in 2021 slechts 9 plaatsen beschikbaar. Vorige edities waren snel volgeboekt. Dus voel je een JA? Mail me, dan reserveer ik direct een plekje voor jou. Aanmelding is definitief na ontvangst betaling en bevestiging via mail.

Liever eerst kennismaken? Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je? Neem vrijblijvend contact op, dan overleggen we de mogelijkheden. Of kom naar de introductieworkshop op vrijdag 3 september. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en alvast in de stemming te komen. Deze workshop kost 27,50 en is gratis bij aanmelding voor de complete training.

Aarzel niet, je bent van harte welkom! Hinke

Alle kunsten leveren een bijdrage aan de grootste kunst van alle: levenskunst – de kunst het leven te leven -. -Bertolt Brecht

Reacties van cursisten:

Christine: ‘Het was geweldig om aan deze creativiteitscursus te hebben meegedaan. Ik raad het iedereen aan die “vast” zit in z’n patronen. Het bied je zoveel meer mogelijkheden.’

Ilse: ‘Ik heb the artist’s way in 2015 gevolgd, een fijne investering van mijn tijd: ik sta nu zoveel vrolijker, efficienter & daadkrachtiger in het leven. En wat heerlijk om eens echt creatief bezig te zijn!’

Annemieke: ‘Ik geniet van TAW. Ik maak een mooi boekwerk waar ik lang uit zal kunnen putten, ook als de cursus voorbij is. Het is echt heel fijn. Dankjewel.’

Bea: ‘Wat ik erg fijn vind is om echt aan de slag te gaan en los te zijn van alles en iedereen en helemaal op te gaan in het creëren.’ 

Fleur: ‘Wat een prachtige mails!’

Pauline: ‘Lieve Hinke, dank voor de mooie The Artist’s Wayreis. Wat een fijne groep was het, gelukkig hebben we nog een terugkomdag!’

Wil: ‘Ik doe nu eerst wat belangrijk is voor mij, eindelijk.’

Tineke: ‘Ik zie overal details die me nog nooit eerder waren opgevallen!’

Oldoez: ‘Wat een heerlijkheid om je persoonlijke creatieve mailtjes in mijn mailbox te mogen ontvangen…iedere keer een feest der inspiratie.’

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress