Schilder workshop

 

Vrij schilderen met acrylverf, een kleurrijke dag in het atelier. Creativiteit ontwikkelen en experimenteren met materiaal. Verborgen talent of verstopte inspiratie? Deze dag komt het naar buiten! Geef expressie de ruimte en ervaar plezier in het proces.

Inhoud


In deze schilder workshop kom je (weer) in contact met je eigen creativiteit. Je gaat anders kijken en voed jezelf met verse inspiratie. Kennis of ervaring niet nodig. Frisse moed is genoeg!
De professionele ezels, gereedschappen, doeken en kleurrijke acrylverf staan klaar in het lichte atelier. Tijdens het schilderen leer je alles over materiaal, techniek en compositie. Elke workshop heeft een eigen inspiratiebron, invalshoek en thema. We schilderen altijd met acrylverf op doek, maar afhankelijk van het thema, combineren we dat met inkt, krijt of andere materialen. Plezier in het proces staat voorop, gaandeweg ontwikkel je jouw vaardigheid en stijl.

Thema’s:

Wanderlust: Wanderen, ontdekken, verkennen, verwonderen, proberen en experimenten. We gaan naar buiten en wat we daar ontdekken, verwerken we in het atelier tot onze eigen wonderwereld op doek. 
Gelaagdheid. We bouwen, leggen lagen en laten zien en verhullen. We werken met verschillende materialen (zijdevloei, boekbladzijden, handgeschept papier, binder) en acrylverf op groot formaat doek.
Stil. Gun jezelf de tijd om even stil te staan. Deze workshop staat in het teken van stilte, inkeer en inzicht. Ontdek stilte door middel van eenvoudige meditatie en geef vorm aan stilte in een stilleven. (Tijdens de oefeningen is het stil, maar we praten en lachen wel deze dag.)
KLEUR. We onderzoeken de kracht van kleur en kijken hoe kleur ons dagelijks beïnvloed en hoe we dit kunnen toepassen. We werken met acrylverf, krijt en ecoline op groot formaat doek.
Ruimte. Tweedimensionaal wordt ruimtelijk, en andersom. We spelen met ruimte en verf en komen zo tot uniek werk.
Buiten de lijntjes. We zoeken de grenzen op en verleggen ze. We kleuren zorgeloos buiten de lijntjes en gaan grenzeloos creativiteit verkennen. Het creatieve proces bepaalt het resultaat op doek.

Praktisch


We werken in een kleine groep, maximaal zes personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.
Je hoeft niets mee te nemen of voor te bereiden. Koffie, thee, fruit, koekjes en een heerlijke lunch staan klaar. Alle middelen en materialen worden verzorgd.
Prijs: €145,00 p/p per workshop, incl. 21 % BTW, koffie & thee, lunch en alle materialen
Tijd: Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Data: Agenda
Locatie: Kobaltstraat 7E, 1411 AM Naarden
Aanmelden: hinke@hinkehuisman.nl
Twijfel je of deze workshop iets voor jou is? Bel me op 06-29008154, dan bespreken we de mogelijkheden.
Aan het eind van de dag ga je naar huis met een uniek kunstwerk en een flinke dosis inspiratie.
Talent of ervaring niet nodig. Frisse moed is genoeg!

Meld je direct aan!

Per workshop zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar. Meld je direct aan via het inschrijfformulier
Aarzel niet, je bent van harte welkom!

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress