Ruimtelijk

Een schilderende beeldhouwer. Ik schilder graag, maar de liefde voor ruimtelijk werk blijft. Als de kans zich voordoet werk ik met steen, hout, klei en natuurlijke materialen. 

Tijdens mijn studie maakte in meubels van hout en objecten van zink en staal. Ik werkte met klei, boetseerde koppen en maakte gebruiksvoorwerpen van keramiek. Daarnaast nam ik beeldhouwlessen om ook het werken in steen onder de knie te krijgen.

Op de vrije academie in Rotterdam werd ik enthousiast voor werken met verf op doek. En via die lessen kwam ik terecht op de WDKacademie, waar ik me vooral richtte op 2dimensionaal werk.  

Mijn liefde voor materiaal blijft dus in de afgelopen jaren heb ik gebouwd met hout, gehakt in steen, gevilt met wol, raku gestookt en materialen combineert om mijn verhaal te vertellen. Het ruimtelijke werk nodigt uit om te blijven kijken en experimenteren. 

Sinds voorjaar 2017 werk ik aan het project Herkomst, hierbij onderzoek ik de relatie mens en natuur. In de objecten verwerk ik houten huisjes en natuurlijk materiaal met elkaar.
In mei 2018 waren de eerste 3 objecten te zien op de dijk in de theetuin in Weesp. 2018-05-18 theetuin-objecten-hinke-b

 

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress