Online Workshop

In woelige tijden is het extra fijn om ruimte te maken voor creativiteit. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat je creativiteit in beweging komt? Om te beginnen reserveren we samen een paar uur tijd. Ik zorg voor een plan en de materialen, jij regelt een plekje aan tafel en een internetverbinding. En dan is het gewoon een kwestie van doen. Talent of ervaring niet nodig. Frisse moed is genoeg.

Samenkomen in het atelier gaat lastiger, dus ontwikkelde ik een paar fijne online workshops. In eerste instantie vroeg ik me af of het zou werken, ik hou zo van echt contact. Maar wat bleek, creativiteit aanwakkeren kan ook via een scherm. En voor de duur van de workshop zijn alle keukentafels even verbonden. En het grote voordeel is dat je vanuit heel Nederland (of de wereld) mee kunt doen. 

  • Mixed Media

We gaan het gewoon doen! Ik heb zoveel zin in een paar uur prutsen met materiaal. Doe je mee? Mixed Media ontdekken kan thuis aan de keukentafel. De aanpak is hetzelfde als in het atelier. Korte uitleg via Zoom, stap voor stap doen en gaandeweg ontdekken. Ik help je op weg, geef aanwijzigingen en aanmoediging, precies zoals in het atelier. Koffie en thee mag je zelf verzorgen. De materialen regel ik, zodra je je aanmeld, stuur ik een pakket met alle benodigdheden naar je op. Collage, gesso, tekenen en schilderen, laag voor laag, op papier. 

  • Inkt & ecoline

Inkt! We ontdekken samen de mogelijkheden van het materiaal en de kracht van jouw creativiteit. We werken met inkt, ecoline en brou de noix, penseel en pen, papier en zijdevloei. Tekenen, schilderen, sturen en laten stromen.

Praktisch
We werken van 10-12 uur en van 13.30-15.00 uur, daartussen lunch- en droogpauze.
Je ontvangt een geschreven handleiding en alle materialen, dus ook als online nog een beetje onwennig is, ben je van harte welkom. 
Eenvoudigweg doen is waar het om gaat. We richten ons het op proces, maken doe je met je handen.
Twijfel? Bel me, 06-29008154, dan overleggen we.
Meedoen? Meld je aan via het formulier of mail me

Donderdag 30 april, mixed media
Vrijdag 22 mei, inkt online
Nieuwe data, zie agenda

Het is de eerste keer dat ik dit op deze manier organiseer. Inspirerend zeker, maar misschien niet vlekkeloos. Daarom met extra enthousiasme en nu een speciaal tarief. Normaal 79 euro NU €59,- (inclusief ca. €20 materiaal en verzendkosten binnen Nederland)
Reserveer een online plekje via het formulier 

Ik zie je graag!

Ps. wil je met meerdere mensen in een huishouden meedoen? Dat mag natuurlijk! Als je het aangeeft bij je boeking stuur ik extra materiaal mee (meerprijs €20 p/p)

Interesse in een online workshop?
Zin in een bepaalde techniek of materiaal? Ik hoor graag van je! Bel 06-29008154 of mail hinke@hinkehuisman.nl
Direct aanmelden? Schrijf je in via het formulier

Ik zie je graag! Hinke

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress