Kickstart Creativiteit

Op zoek naar inspiratie? Benieuwd naar jouw creativiteit?
Gun jezelf een workshop vol vers vuur.

Iedereen is creatief. Echt, jij ook! Maar vraag je je af waar die creativiteit zich verborgen houdt? Het ligt aan de oppervlakte en ik kan je helpen het te vinden! Met kickstart creativiteit staat in drie ochtenden jouw creativiteit gegarandeerd AAN.

Kickstart!

In deze workshops ga je direct aan de slag. Ik deel mijn kennis en ervaring graag, maar weten is niet genoeg. De enige manier om creativiteit te ontwikkelen is namelijk door DOEN. Korte oefeningen, creatieve opdrachten, verrassende wendingen. We schrijven, maken collages, tekenen en schilderen.  Je (her-)ontdekt inspiratie, we wakkeren creativiteit aan en experimenteren met kleur en materiaal. Uiteraard is er ruimte voor ontspanning, interactie en vragen.
De training heeft een heldere opbouw met informatie en actie in de les en ondersteuning en verdieping voor thuis. We beginnen bij de basis, leggen kritische stemmetjes het zwijgen op en gaan aan de gang. Je maakt een actieve start met een nieuwe gewoonte en integreert creativiteit in je dagelijks leven. Voor meer plezier, flexibiliteit en eigenheid in alles wat je doet.
Talent of ervaring niet nodig. Frisse moed is genoeg!

Ontwikkeling

  • Inspiratie -Vinden en activeren
  • Moed – Blokkades opblazen en gewoon doen
  • Creativiteit -Aanwakkeren en gaande houden

KICKSTART CREATIVITEIT

Drie inspirerende workshops, persoonlijke begeleiding en uitgebreid materiaalpakket.
Om persoonlijke aandacht te garanderen bestaat de groep uit maximaal 10 personen.
Prijs: €175,- incl. koffie/thee en materialenpakket (blanco dummy, waskrijt, Oost-Indische inkt, pennetje, waterverfdoos, penseel, potlood, balpen, fineliner, schaar, lijm, kaartjes, papier en tas ter waarde van ruim €40)
Ken je iemand die ook wel een creatieve vonk kan gebruiken? Neem je beste vriendin, leukste buurman of liefste collega mee en meld je aan met 2 personen. Dan betaal je slechts €275,- (€137,50 p/p) 
Nieuwe data: zie agenda
Locatie: Atelier Hinke Huisman, Kobaltstraat 7E, 1411 AM Naarden
Informatie & aanmelden: Mail hinke@hinkehuisman.nl of bel 06-29008154
Aarzel niet, je bent van harte welkom!
Schrijf je nu in via het inschrijfformulier 

Ps. Blijven ontwikkelen? Welkom in de wekelijkse lessen jaartraining 

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress