Jaartraining Creativiteit & Inspiratie

Wil je meer energie? Meer inspiratie?
Creativiteit aanwakkeren? Ga mee op ontdekkingstocht!
Nieuwsgierigheid is het uitgangspunt.
Plezier is de motivatie.

Iedereen is van nature creatief (echt!). Maar helaas raken we deze vaardigheid vaak kwijt in een wereld die vooral gericht is op cognitieve ontwikkeling. En dat terwijl creativiteit zo onmisbaar is om je flexibiliteit en positiviteit te bewaren. De jaartraining is een ontdekkingstocht om creativiteit te (her-)vinden. We richten ons niet op het doel, maar laten ons verrassen door het proces. Kritische stemmetjes laten we voor wat ze zijn en gaan met openheid de uitdaging aan. Ik ben benieuwd wat jij gaat ontdekken!

Inhoud


Een kleurrijk jaar lang elke week een creatieve les van twee uur. We gaan schrijven, schilderen, tekenen, collages en objecten maken. En vooral op een speelse manier materialen, kleuren en technieken ontdekken. Ik geef uitdagende opdrachten en persoonlijke adviezen. We bespreken onze ontdekkingen en versterken elkaar. Naast de informatie in de les ontvang je wekelijks een inspirerende email.  Als je zin hebt, maak je extra opdrachten die je creativiteit verder aanwakkeren. Je kunt altijd mailen als je vragen hebt of iets wilt delen. De training is een persoonlijk traject, je volgt je eigen nieuwsgierigheid en besteedt zoveel tijd als jij te besteden hebt.

Creativiteit

Creativiteit ontwikkel je door te doen. De ruimte, de opdracht, motivatie en materialen zijn er. Een klein vonkje inspiratie en jouw creativiteit wordt in beweging gezet. Echt iedereen heeft het. Ik gun je het plezier van een creatief laaiend vuur!
Als je jouw creativiteit hervindt, vind je de weg terug naar jezelf. Intuïtie is direct daarmee verbonden. Als je jouw innerlijke stem weer hoort, kan je bewuste keuzes maken. Je laat je minder meesleuren en kunt op jouw manier, jouw eigen pad volgen.

Inspiratie

Inspiratie is overal. Maar hoe vind je het? Deze training helpt je anders te kijken en meer zien. Je zult ontdekken dat inspiratie overal om ons heen is. In wekelijkse mails zal ik je wijzen op alles wat kan helpen om inspiratie te vinden en te voeden. In de lessen gebruiken we met onder andere deze boeken ter inspiratie:
Big Magic, Elizabeth Gilbert
-How to be an explorer of the world, Keri Smith
-De moed van imperfectie, Brene Brown

Ontwikkeling

Wat brengt de jaartraining? Jouw creativiteit ontwikkelt zich op een natuurlijke en solide manier, gewoon door te doen. Je ontdekt beeldende technieken en al doende ontwikkel je vaardigheid en stijl. Open aandacht in het proces, zorgt ervoor dat je meer aanwezig bent in het moment. Je krijgt inzicht in je patronen en blokkades en zet ze om in positieve energie. Oordelen laat je los, of gaat het op z’n minst wat milder bekijken. Je leert werken met verschillende materialen en ontdekt welke techniek bij jou past. Je (h)erkent jouw talent en vergroot je zelfinzicht. Met kleine stappen ga je een grote ontwikkeling aan.

Wat wil jij jij doen/leren/verkennen/ontdekken/ontwikkelen?
Jouw weg zal zich al gaande wijzen.
Wees gerust, creativiteit komt, nieuwsgierigheid is de enige voorwaarde.
Ga je mee op reis?

Training

De nieuwe jaartraining creativiteit en inspiratie start in het najaar. Zin in! Twee positieve veranderingen: kleinere groepen om met voldoende afstand te kunnen werken en een nieuwe opbouw met thema’s en technieken. Dus weet je zeker dat je mee wilt doen? Wacht niet langer en reserveer nu jouw plekje.
Je bent van harte welkom!

Inschrijven

– Strippenkaart
Persoonlijke strippenkaart, 8 keer voor €325,00 incl. koffie/thee en alle materialen.
De strippenkaart is een half jaar geldig. Misschien wil je 8 keer proberen of het iets voor je is, of heb je zin om 2x per maand mee te doen, helemaal goed. Je kiest zelf wanneer je komt, flexibele plaatsen zijn beperkt beschikbaar, dus meld je minimaal 48-uur van tevoren aan, zo betaal je alleen de gereserveerde/gevolgde lessen.
– Jaarabonnement
De totale training, 10 maanden, 30 lessen voor €1.245,- incl. koffie/thee en alle materialen. Gegarandeerd altijd een plekje voor jou aan tafel. Betaling in termijnen in overleg. Als je tussentijds instroomt berekenen we het passende cursusbedrag. Bij inschrijving ontvang je direct alle materialen, zodat je ook thuis aan de slag kunt.
Je kiest voor een kleurrijk jaar en een solide ontwikkeling van jouw creativiteit. Je verbindt je voor een jaar aan de training en de groep. Het is geen probleem als je af en toe een les mist, je hebt een rijk materiaalpakket gekregen, ontvangt de wekelijkse mail, werkt eventueel thuis verder en haakt de volgende les weer aan.
Inschrijven kan direct via dit formulier, geef daarbij aan jaarabonnement of strippenkaart.
Neem voor meer informatie contact op, bel 06-29008154 of mail hinke@hinkehuisman.nl.

Praktisch


De training is een voortdurende creatieve ontdekkingstocht, een doorlopend traject van 30 lessen per jaar. Elk jaar blijkt er voldoende inspiratie en energie om te door te gaan en te blijven ontwikkelen.We beginnen in het najaar van 2021, wekelijks les behalve in de schoolvakanties. Zie agenda voor alle data.
Je kunt aanschuiven voor een proefles, mits er plaats is uiteraard. Meld je van tevoren aan via hinke@hinkehuisman.nl. Proefles is zonder verdere verplichting, je betaalt een vergoeding materiaalkosten  a €27,50, te voldoen via factuur achteraf. In de les kun je rustig ervaren of de training en mijn manier van lesgeven bij jou past.
Om persoonlijke aandacht te garanderen bestaat de groep uit maximaal 9 personen (ca. 6 abonnement/3 strippenkaart).
Als de omstandigheden daarom vragen schakelen we over op online-lessen. 
Iedereen werkt op zijn/haar eigen niveau, er worden steeds andere opdrachten aangeboden en zo blijf je je ontwikkelen. De jaartraining wordt vaak gevolgd als vervolg op de Artist’s way
Twijfel je of de jaartraining bij jou past? Bel 06-29008154 of mail hinke@hinkehuisman.nl, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Ik zie je graag. Hinke

Ps. Eerst kennismaken? Je bent altijd welkom voor een proefles! Mail me om een afspraak te maken hinke@hinkehuisman.nl.

Het atelier aan de rand van Naarden Vesting is eenvoudig bereikbaar vanuit Amsterdam, Almere, Utrecht, Muiden, Muiderberg, ‘t Gooi, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen en Hilversum. Gratis parkeerruimte voor de deur. Tevens bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf station Naarden-Bussum.

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress