Individuele begeleiding

De volgende stap zetten.
Onderzoeken en ontwikkelen.
Om helderheid te krijgen en richting te bepalen.
Om creatiever en energieker verder te gaan.
Ga je mee op reis?

Privéles

Naast de groepslessen kun je ook kiezen voor privéles. Soms is het gewoon prettiger om in alle rust te werken, bovendien krijg je alleen alle aandacht. Misschien heb je een specifieke vraag, wil je een techniek ontwikkelen, of bepaal je graag zelf het lesmoment. Talent of ervaring is niet nodig. Volg gewoon je nieuwsgierigheid. Je bent van harte welkom!
Priveles is altijd een op maat samengestelde, persoonlijke les. Tekenen, schilderen, gemengde techniek, concept ontwikkeling, creativiteit hervinden. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn zodat we samen tot een plan kunnen komen. De lessen worden gegeven in het atelier in Naarden en desgewenst op locatie. Ik meng positieve motivatie en creatieve techniek graag tot een inspirerende les. Wat jouw wens ook is, de creativiteit zal gaan stromen!

Creatieve coaching

Op sommige momenten kun je wel wat hulp gebruiken om jouw pad (weer) te vinden. Wil je de volgende stap zetten, helderheid krijgen en energieker verdergaan? Dan reis ik graag een stukje met jou mee.
Mijn stijl van begeleiding is helder, met creativiteit als taal. Schrijven, tekenen en schilderen. We kiezen wat past bij jouw proces. Het gaat niet over oordeel of resultaat, uitsluitend over ontdekking en inzicht. Daarnaast gebruik ik mindfulness als basis voor aandacht en mildheid.
Je hoeft niet creatief te zijn om baat te hebben bij creatieve coaching. Creativiteit je kan helpen om buiten de gebaande paden te denken. Door middel van beeldende opdrachten kun je zelfs de meest complexe zaken inzichtelijk te maken. En met een frisse kijk zie je andere wegen en nieuwe oplossingen.
Je wordt begeleid bij het in beeld krijgen van kwaliteiten en kracht. Krijgt inzicht in je belemmeringen en gedrag. Geeft vorm aan wensen en doelen. Leert hoe je patronen kunt doorbreken en talenten kunt benutten. En je wordt geïnspireerd en gemotiveerd zelf verantwoordelijkheid te nemen en actief aan de slag te gaan.

Doel

Creativiteit ontwikkelen
Aandacht voor eigen wensen
Omgaan met verandering
Blokkades overwinnen
Omgaan met gedachten en gevoelens
Inzicht krijgen in talenten
Kwaliteiten versterken

Aanpak

Ik werk graag met je samen om jouw unieke kracht en kwaliteit te (her)ontdekken. Soms is een enkele sessie genoeg om de helderheid te krijgen die jij zoekt. Soms is het prettig in een aantal sessies te bouwen aan een stevig fundament waarmee jij verder kunt. We maken samen een plan gebaseerd op jouw vraag en mijn voorstel.
De kosten voor priveles/coaching zijn €129,- per uur (incl. alle materialen).
Bij meerdere sessies spreken we een passende totaalprijs af per traject.

Interesse in privéles of creatieve coaching?
Maak vrijblijvend een afspraak, bel 06-29008154 of mail hinke@hinkehuisman.nl
Direct de eerste sessie plannen? Meld je aan via het formulier

Ik zie je graag! Hinke

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress