Beeldend kunstenaar, docent en trainer

Ik houd van schilderen, tekenen, schrijven en beeldhouwen. Kortom maken, experimenteren en ontdekken. Mijn inspiratie komt voort uit nieuwsgierigheid en verwondering. Vaak zijn mijn thema’s ontleend aan de relatie tussen mens en natuur, met bomen als favoriete onderwerp. Bomen staan voor kracht, eenvoud, lucht, aarde, seizoenen, het leven. Ik combineer techniek en materialen en laat me graag verassen door wat er onder mijn handen ontstaat. Via Instagram kun je volgen waar ik mee bezig ben.

Vanaf 1997 heb ik diverse creatieve studies gevolgd (ruimtelijke vormgeving, autonome kunst en lerarenopleiding beeldende vakken) aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden en Willem de Kooningacademie in Rotterdam. Ik heb me daarnaast verdiept in intuitieve ontwikkeling, mindfulness, creatief schrijven en coaching.

Creativiteit wil ik graag laten groeien. Door zelf te creëren en door bij anderen inspiratie aan te wakkeren. Ik gaf enkele jaren les en ontwikkelde educatieve programma’s voor, o.a. Clusius College MBO in Hoorn, Academie Artemis in Amsterdam en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

De trainingen en workshops ontwikkel ik vanuit kennis, ervaring en intuïtie. Zo ontstaat een krachtige mix die voortdurend in ontwikkeling is. Wat ik doe staat in directe verbinding wat anderen in de wereld zetten of hebben gezet. Schatplichtig ben ik aan velen, met name:

Intuïtie en rituelen: Andrea Groen
Beeldhouwen: Fanny Kiezenberg
Keramiek: Marcella van de Vaart 
Dansen en schrijven: Saskia de Bruin
Mindfulness en meditatie: Rob Brandsma & George Langenberg
Intuïtie en systemisch werk: Hylke Bonnema

Nieuwsgierigheid en creativiteit komen vanaf 2014 samen in mijn atelier. Ik kijk, maak, inspireer, activeer en verbind. Ik zie je graag! Hinke

Ps. Je bent van harte welkom in mijn atelier, Kobaltstraat 7E 1411 AM Naarden.
Maak een afspraak via 06-29008154 of hinke@hinkehuisman.nl
Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress