Atelier Hinke Huisman is de plek om jouw creativiteit te (her-)ontdekken. Je bent van harte welkom voor een creatieve cursus, inspirerende workshop en/of intensieve training op het gebied van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Je hebt geen voorkennis, talent of ervaring nodig om een cursus te volgen. Creativiteit hebben we allemaal! Ik weet zeker dat deze onmisbare eigenschap (ook bij jou) tevoorschijn komt in de cursus. Gun jezelf een beetje tijd en ruimte om te spelen. Ik zorg er met de juiste oefeningen, actieve opdrachten, persoonlijke aanpak, kleurrijke  materialen en heldere motivatie voor dat jouw vuur wordt aangewakkerd.
Alle materialen zijn altijd inbegrepen bij het cursusbedrag. Je hoeft niets aan te schaffen en kunt naar hartelust experimenteren met de beste materialen. Als je een eigen voorkeur ontdekt adviseer ik je uiteraard graag over technieken en mogelijkheden.

Ik nodig je graag uit om te ervaren hoe een creatieve cursus niet alleen inspiratie en creatie brengt. Maar ook plezier aanwakkert en energie geeft.

Cursussen starten diverse keren per jaar, er wordt elke dag les gegeven, dus kom schilderen, tekenen, schrijven, kortom; jouw creativiteit ontwikkelen.
Een effectieve start? Zet in 3 motiverende lessen je creativiteit aan, welkom bij Kickstart Creativiteit
Vanuit rust, met aandacht, jouw creativiteit (her)ontdekken? Mindfulness Atelier op maandagavond
Is dit het moment om jouw dromen waar te maken? Ga op reis met The Artist’s Way?
Verse verf op dinsdagochtend? Bij Schilder Atelier volg je jouw persoonlijk pad

Zie agenda voor actuele startdata. Tussentijds instromen is soms mogelijk.
Talent of ervaring niet nodig, frisse moed is genoeg!

Meld je direct aan
Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, daarom hebben mijn cursussen een beperkt aantal plaatsen.
Bel voor meer informatie Hinke 06-29008154 of email hinke@hinkehuisman.nl

Ik zie je graag!
Hinke

Alle lessen worden gegeven in het ruime atelier aan de rand van Naarden Vesting. Makkelijk bereikbaar vanuit ’t Gooi (Hilversum, Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Naarden, Muiderberg), Almere, Amsterdam en Utrecht. Gratis parkeerruimte voor de deur. Ook bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf station Naarden-Bussum.

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress