Schilder Atelier

Schilder Atelier – Ontdek je creatieve kracht!

Schilder Atelier is de cursus om verf en creativiteit te laten stromen. Ontwikkel verborgen talent, ervaar plezier in het proces en ontdek inspiratie. De lessen zijn een combinatie van tekenen, schilderen en experimenteren met materiaal. Talent of ervaring niet nodig. Frisse moed is genoeg. Welkom!

Inhoud

Elke week op dinsdagochtend ben je van harte welkom in het atelier om te komen tekenen en schilderen. Iedereen werkt vanuit eigen inspiratie aan een persoonlijk project. Je kiest zelf een onderwerp, een formaat en een techniek. Misschien wil je bepaalde vaardigheden verbeteren, werken aan techniek of meer je eigen stijl ontwikkelen. Ruimte voor ontdekking en plezier in het proces staan voorop. 

Het atelier is licht en ruim, de grote tafels en stevige ezels staan klaar. Je kunt alle middelen (kwasten, spatels, penselen etc.) en materialen (papier, binder, inkt, acrylverf, doek tot 60x60cm) gebruiken, dit is bij het cursusbedrag inbegrepen. Grotere doeken zijn tegen inkoopprijs verkrijgbaar of kun je zelf meebrengen. We werken in een kleine groep zodat er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. 

Ontwikkeling


Creativiteit: In deze cursus ontwikkel je creativiteit door te doen.
Inspiratie: Je ontdekt (opnieuw) wat jou inspireert.
Avontuur: Wakker schudden, ontdekken, experimenteren.
Daadkracht: Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn de motor.
Techniek:  Schilderen leer je met je handen.
Motivatie: Fijne plek en inspirerend advies.
Extra: Alle materialen zijn inbegrepen bij het cursusbedrag.

Praktisch


Schilder Atelier, dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur
Start 3 maart 2020
Complete cursus van 16 lessen, €575,- incl. koffie/thee en materialen.
Strippenkaart 4 lessen, €159,- incl. koffie/thee en materialen. Je kiest zelf welke ochtenden je komt, er is een plekje beschikbaar. Strippenkaart is persoonlijk en 2 maanden geldig.
Losse les, €45,- incl. koffie/thee enmaterialen. 
Om persoonlijke aandacht te garanderen zijn er maximaal 6 plaatsen beschikbaar.
Reserveer nu een plekje via het formulier op de website
Data: agenda
Meer informatie? Mail hinke@hinkehuisman.nl

Meld je direct aan!

Je hoeft echt niet te kunnen tekenen en/of schilderen. En ook als je denkt niet creatief te zijn -juist dan- ben je van harte welkom. We gaan alles gaandeweg ontdekken. Het enige dat je nodig hebt is ZIN. Dus heb je zin in inspiratie? Wil je meer plezier? Lekker schilderen? Meer creativiteit? Volg je nieuwsgierigheid! Schrijf je nu in.

Ik zie je graag! Hinke

ps. Wil je veel verschillende technieken ontdekken? Kies dan voor de jaartraining. Wil je meer creativiteit in alle facetten van je leven? Kies dan voor the artist’s way. Mail Hinke voor meer informatie.

 

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress