Inspiratie Atelier

Inspiratie Atelier – Ontdek je creatieve kracht!

Inspiratie Atelier is de cursus om jouw creativiteit te laten stromen. Ontwikkel verborgen talent, ervaar plezier in het proces en ontdek inspiratie. De lessen zijn een combinatie van tekenen, collage, schilderen, schrijven en veel experimenteren met materialen. Talent of ervaring niet nodig. Frisse moed is genoeg!

Inhoud

Elke les heeft een heldere opbouw en praktische aard, waarbij ruimte voor ontdekking en plezier in het proces voorop staan. Ontvangst met koffie en thee, aankomen met een inspirerende schrijfoefening. Daarna beeldend werken, elke week een nieuw thema en een nieuwe techniek, o.a.:
Collage in combinatie met gesso, verf en inkt. Groot tekenen met oostindische inkt en brou de noix. Illustreren met gemengde techniek op papier. Monoprint (afdrukken met inkt op papier). Nat in nat schilderen met acrylverf op papier.

Alle middelen en materialen worden verzorgd. We werken in een kleine groep zodat er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkeling


Creativiteit: In deze cursus gaat jouw creativiteit AAN.
Inspiratie: Je ontdekt (opnieuw) wat jou inspireert.
Avontuur: Wakker schudden, iets nieuws doen, ontdekken.
Energie: Maken geeft energie.
Mindfulness: Jouw focus verplaatst zich naar hier en nu.
Daadkracht: Enthousiasme en plezier zijn de motor.

Praktisch


Complete cursus van 16 lessen, €495,- incl. 21% BTW, koffie/thee en alle materialen.
Strippenkaart 8 lessen, €295,- incl. 21% BTW, koffie/thee en alle materialen. Je kiest zelf welke lessen je komt en betaald alleen de daadwerkelijk gevolgde lessen. Strippenkaart is persoonlijk en 1 seizoen geldig.
Je ontvangt de eerste les een uitgebreid materiaalpakket (t.w.v. €40) om ook thuis direct aan de slag te kunnen.
Om persoonlijke aandacht te garanderen zijn er maximaal 12 plaatsen beschikbaar.
Data: agenda
Meer informatie? Mail of bel gerust, hinke@hinkehuisman.nl of 06-29008154.

Meld je direct aan!

Inspiratie atelier is vernieuwd, met meer lessen, meer tijd, een uitgebreid materialenpakket en dus massa’s creativiteit. Je hoeft echt niet te kunnen tekenen. En ook als je denkt niet creatief te zijn -juist dan- ben je van harte welkom. We gaan creativiteit ontdekken en ontwikkelen. Het enige dat je daar voor nodig hebt is ZIN. Dus heb je zin in inspiratie? Wil je meer plezier? Meer energie? Meer creativiteit? Volg je nieuwsgierigheid! Schrijf je nu in via het formulier .

Ik zie je graag! Hinke

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress