Inspiratie Atelier

Inspiratie Atelier – Ontdek je creatieve kracht!

Inspiratie Atelier is de cursus om jouw creativiteit te laten stromen. Ontwikkel verborgen talent, ervaar plezier in het proces en ontdek inspiratie. De lessen zijn een combinatie van tekenen, collage, schilderen, schrijven en veel experimenteren met materialen. Talent of ervaring niet nodig. Frisse moed is genoeg!

Inhoud

Elke les heeft een heldere opbouw waarbij verse inspiratie en ruimte voor ontdekking voorop staan. Ontvangst met koffie en thee, aankomen met een korte meditatie en schrijfoefening. Daarna beeldend werken, elke week een nieuw thema en een nieuwe techniek. Aan bod komen onder andere: inkt, collage, 3dimensionaal, schilderen en gemengde techniek. De opdrachten zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren creatieven. Iedereen werkt vanuit zijn/haar eigen invalshoek aan dezelfde opdracht. Dit levert verrassende inzichten en uiteenlopende ontdekkingen op op ieder niveau.

Plezier in het proces is het uitgangspunt, vanwaaruit ontdek je jouw voorkeuren en ontwikkel je techniek en stijl. Je hoeft niet na te denken (eindelijk dat hoofd even uit) en gaat direct aan de slag (met je handen). Alle middelen en materialen worden verzorgd. We werken in een kleine groep zodat er volop gelegenheid is voor persoonlijke aandacht.

Ontwikkeling


Creativiteit: In deze cursus gaat jouw creativiteit AAN.
Inspiratie: Je ontdekt (opnieuw) wat jou inspireert.
Avontuur: Wakker schudden, iets nieuws doen, ontdekken.
Energie: Maken geeft positieve energie, niet alleen terwijl je bezig bent, maar ook daarna.
Mindfulness: Jouw focus verplaatst zich naar hier en nu.
Daadkracht: Enthousiasme en plezier zijn de motor.

Praktisch


Donderdag van 9.30-11.30 uur
Start 1 juni 2020, data: agenda
Complete cursus van 9 lessen, €295,- incl. koffie/thee en alle materialen.
Persoonlijke strippenkaart 4 lessen, €159,-. Je kiest zelf welke ochtend je meedoet, 6 maanden geldig.
Om met voldoende afstand te kunnen werken zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar.
Aanmelden:  formulier .
Meer informatie? Mail of bel gerust, hinke@hinkehuisman.nl of 06-29008154.

Meld je direct aan!
Inspiratie atelier is vernieuwd, met meer tijd, uitgebreide materialen en massa’s creativiteit. Je hoeft echt niet te kunnen tekenen. En ook als je denkt niet creatief te zijn -juist dan- ben je van harte welkom. We gaan creativiteit ontdekken en ontwikkelen. Het enige dat je daar voor nodig hebt is ZIN. Dus heb je zin in inspiratie? Wil je meer plezier? Meer energie? Meer creativiteit? Volg je nieuwsgierigheid! Schrijf je nu in via het formulier .
Ik zie je graag! Hinke
Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress