Cultuureducatie

Cultuureducatie
– Maak kennis met kunst.
– Ontwikkel je creativiteit.
– Ervaar plezier in het proces.
– Ontdek jouw talent.

Mijn opleiding educatie en onderwijservaring neem ik mee in het atelier. Na diverse beeldende opleidingen heb ik gewerkt als als docent op MBO, academie en in een museum. Mijn kracht ligt in creatieve diversiteit en inspirerende ontdekkingen. Een mix van passie en kennis, vaardigheden en enthousiasme. 

Vanaf 2013 is Atelier Hinke Huisman in Naarden de plek waar ik les geef aan kinderen en volwassen, waar creativiteit stroomt en vanwaaruit samenwerking ontstaat.

Naast de wekelijkse lessen ontwikkel ik met plezier creatieve programma’s voor scholen en organisaties. Een moi voorbeeld van mijn werkwijze is het project ‘huis van de toekomst’ met en voor Jenaplanschool De Sterrenwachter in Hilversum. De hele school werkte mee aan een beeldende visie op de toekomst. Deze ontwerpen werden samengevoegd in kleurrijke panelen en met deze panelen hebben we een huis van de toekomst gebouwd. Groep 3 t/m 8 was enthousiast, er was ruimte voor alle visies en fantasien. En uiteindelijk konden we samen het totale project presenteren aan ouders en belangstellenden. Kijk hier het filmpje of lees meer op de website van de school.

Ben je voor een groep,  school, of organisatie op zoek naar een echt verbinden en verrassend project. Ik denk graag mee en voor het met liefde samen uit.

Ik zie je graag! Hinke

Opdrachtgevers en samenwerkingen:
Clusius College, Hoorn
Academie Artemis, Amsterdam
Zuiderzeemuseum, Enkhuizen
Jenaplanschool de Sterrenwachter, Hilversum
Kinderboerderij De Meent, Hilversumse Meent
Basisschool Kinderrijk, Naarden
Bink Kinderopvang, Hilversum
Kinderopvang SKBNM, Bussum
Kunstencentrum Idea, Soest

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress