Creatieve Retraite

Echt tijd voor jezelf?
Onbezorgd genieten?
Gun jezelf deze creatieve retraite.
En (her-)ontdek jouw kracht.

Een relaxte retraite vol inspiratie en creativiteit op een landelijke locatie.
Je bent van harte welkom!

Inhoud

Creativiteit ontdek je door te doen. Dus kom, we gaan op ontdekkingsreis! Ik zorg elke dag voor de juiste opdracht, inspiratie en materialen. Jouw handen weten de weg. Tekenen, schilderen, schrijven, collages maken. Technieken mixen en experimenteren met materialen (o.a. papier, krijt, inkt, acrylverf, pigment, klei, ijzerdraad, potlood, ecoline, gesso). Deze dagen voeden we inspiratie en wakkeren we creativiteit aan, maar nemen we ook ruimte voor rust en bezinning.
Het tempo gaat omlaag, verlangzamen, afstand tot dagelijkse zorgen. Je geeft ruimte aan rust, met stilte, in de natuur en zult zien dat creativiteit juist dan tevoorschijn komt. Zodat je na deze week met een frisse blik, nieuwe energie en herwonnen creativiteit verder kunt gaan.

De creatieve workshops zijn voor iedereen toegankelijk. JIJ bent het middelpunt van deze week. Plezier is de drijfveer in deze retraite. Je luistert naar jouw wensen en doet wat goed voelt. Hinke biedt dagelijks haar lessen aan en jij kiest wat op dat moment goed is voor jou. Vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme ga jij in jouw kracht staan.

Programma

De retraites starten op vrijdag rond 16.00 uur. Je kunst dan eerst even aankomen en de plek verkennen. Kennismaking volgt tijdens een heerlijk diner. Na het eten beginnen we rustig met het aanzetten van creativiteit in de eerste workshop. Zaterdag start om 8 uur met een korte stille schrijfsessie. Aansluitend kun je aanschuiven voor het heerlijke ontbijt. Om 10 uur is het tijd voor actie, workshop met uitdagende opdrachten en creatieve technieken om jouw creativiteit aan te wakkeren. Na een uitgebreide lunch en een korte wandeling is het tijd voor de tweede workshop van de dag. We werken vanuit plezier ongeveer van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna heb je tijd voor jezelf, om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of te genieten van de rust. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner. Op zondag kun je weer aanschuiven voor de stille schrijfsessie (of even lekker uitslapen). Na het ontbijt volgt een workshop waarin we ons creatieve vlammetje verder aanwakkeren. Na de lunch is er tijd om te genieten van de omgeving en ontvang je in de afsluitende workshop handvatten om creativiteit te integreren in je dagelijks leven. We sluiten het weekend met elkaar af tijdens het diner.

Voor deze retraite is talent of ervaring echt niet nodig. Gun jezelf de ruimte om te ontdekken, de rest komt goed.

Data

Voorjaar, zomer en herfst, de data worden zsm bekendgemaakt.
Op de hoogte blijven? Mail hinke@hinkehuisman.nl

Praktisch

Retraite is 3 dagen/2 nachten.
Locatie is nader te bepalen.
Vanaf €495,- per persoon (mail voor exacte mogelijkheden en prijzen).
Inclusief 2 overnachtingen, ontbijt/lunch/diner, koffie en thee.
Inclusief alle materialen èn een materialenpakket voor thuis.
We horen graag wat jouw vragen of wensen zijn, mail hinke@hinkehuisman.nl.

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress