Creatieve Retraite

Echt tijd voor jezelf?
Onbezorgd genieten?
Gun jezelf deze creatieve retraite.
En (her-)ontdek jouw kracht.

Een relaxte retraite vol inspiratie en creativiteit op een landelijke locatie.
Je bent van harte welkom!

Inhoud

Creativiteit ontdek je door te doen. Dus kom, we gaan op ontdekkingsreis! Ik zorg elke dag voor de juiste opdracht, inspiratie en materialen. Jouw handen weten de weg. Tekenen, schilderen, schrijven, collages maken. Technieken mixen en experimenteren met materialen (o.a. papier, krijt, inkt, acrylverf, pigment, klei, ijzerdraad, potlood, ecoline, gesso). Deze dagen voeden we inspiratie en wakkeren we creativiteit aan, maar nemen we ook ruimte voor rust en bezinning.
Het tempo gaat omlaag, verlangzamen, afstand tot dagelijkse zorgen. Je geeft ruimte aan rust, met stilte, in de natuur en zult zien dat creativiteit juist dan tevoorschijn komt. Zodat je na dit weekend met een frisse blik, nieuwe energie en herwonnen creativiteit verder kunt gaan.

De creatieve workshops zijn voor iedereen toegankelijk. JIJ bent het middelpunt van deze week. Plezier is de drijfveer in deze retraite. Je luistert naar jouw wensen en doet wat goed voelt. Hinke biedt dagelijks haar lessen aan en jij kiest wat op dat moment goed is voor jou. Vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme ga jij in jouw kracht staan.

Programma

De retraite start op vrijdag rond 16.00 uur. Je kunt dan eerst even aankomen en de plek verkennen. Kennismaking volgt tijdens een heerlijk diner. Na het eten beginnen we rustig met het aanzetten van creativiteit in de eerste workshop. Zaterdag start om 8 uur met een korte stille schrijfsessie. Aansluitend kun je aanschuiven voor het heerlijke ontbijt. Om 10 uur is het tijd voor actie, workshop met uitdagende opdrachten en creatieve technieken om jouw creativiteit aan te wakkeren. Na een uitgebreide lunch en een korte wandeling is het tijd voor de tweede workshop van de dag. We werken vanuit plezier ongeveer van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna heb je tijd voor jezelf, om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of te genieten van de rust. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner. Op zondag kun je weer aanschuiven voor de stille schrijfsessie (of even lekker uitslapen). Na het ontbijt volgt een workshop waarin we ons creatieve vlammetje verder aanwakkeren. Na de lunch en (wandel-)pauze ronden we het weekend af met taart en een afsluitende workshop waarin we handvatten vinden om creativiteit te integreren in je dagelijks leven. Als je wilt kun je, in overleg, nog een extra nachtje bijboeken op de locatie.

Voor deze retraite is talent of ervaring echt niet nodig. Gun jezelf de ruimte om te ontdekken, de rest komt goed. Reserveer nu jouw plek voor de retraite in oktober of mail Hinke voor meer informatie.

***Uiteraard houden we rekening met de voorschriften rondom Corona. Op de locatie kunnen we voldoende afstand houden en slaapkamers worden ruimer ingedeeld, daarbij gaan we uit van gezond verstand.*** 

Data

De eerste retraite is op 23, 24 en 25 oktober 2020 in Drenthe.
Definitieve locatie en data voor voorjaar en zomer 2021 worden zsm bekendgemaakt.
Op de hoogte blijven? Mail hinke@hinkehuisman.nl

Praktisch

Drie dagen/twee nachten volledig verzorgd, €545,- per persoon.
Locatie: De Twijfelaar, Wittelte
We hebben de beschikking over de gehele locatie. Er wordt een aparte ruimte ingericht als atelier. Keuken, eetkamer, woonkamer, 8 tweepersoonskamers en meerdere badkamers. Eenpersoonskamer is beperkt mogelijk (meerprijs €100)
Inclusief 2 overnachtingen, welkomstdiner en 2 dagen ontbijt/lunch/diner, koffie/thee/tussendoortjes (alles vegetarisch en waar mogelijk biologisch/lokaal).
Inclusief alle materialen èn een materialenpakket voor thuis.
Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar, reserveer nu jouw plekje via het formulier

Heb je vragen? Specifieke wensen? Ik hoor het graag! Hinke@hinkehuisman.nl

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress