Creatieve Retraite

Echt tijd voor jezelf?
Onbezorgd genieten?
Gun jezelf deze creatieve retraite.
En (her-)ontdek jouw kracht.

Een relaxte retraite vol inspiratie en creativiteit op een landelijke locatie.
Je bent van harte welkom!

Inhoud

Creativiteit ontdek je door te doen. Dus kom, we gaan op ontdekkingsreis! Ik zorg elke dag voor de juiste opdracht, inspiratie en materialen. Jouw handen weten de weg. Tekenen, schilderen, schrijven, collages maken. Technieken mixen en experimenteren met materialen (o.a. papier, krijt, inkt, acrylverf, pigment, klei, ijzerdraad, potlood, ecoline, gesso). Deze dagen voeden we inspiratie en wakkeren we creativiteit aan, maar nemen we ook ruimte voor rust en bezinning.
Het tempo gaat omlaag, verlangzamen, afstand tot dagelijkse zorgen. Je geeft ruimte aan rust, met stilte, in de natuur en zult zien dat creativiteit juist dan tevoorschijn komt. Zodat je na dit weekend met een frisse blik, nieuwe energie en herwonnen creativiteit verder kunt gaan.

De creatieve workshops zijn voor iedereen toegankelijk. JIJ bent het middelpunt van deze week. Plezier is de drijfveer in deze retraite. Je luistert naar jouw wensen en doet wat goed voelt. Hinke biedt dagelijks haar lessen aan en jij kiest wat op dat moment goed is voor jou. Vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme ga jij in jouw kracht staan.

Programma

De retraite start op vrijdag rond 16.00 uur, dan kun je eerst even aankomen en de plek verkennen. Kennismaking volgt tijdens een heerlijk diner. Na het eten beginnen we rustig met het aanzetten van creativiteit in de eerste workshop.

Zaterdag start om 8 uur met een korte stille schrijfsessie. Aansluitend kun je aanschuiven voor het heerlijke ontbijt. Om 10 uur is het tijd voor actie, workshop met uitdagende opdrachten en creatieve technieken om jouw creativiteit aan te wakkeren. Na een uitgebreide lunch en een korte wandeling is het tijd voor de tweede workshop van de dag. We werken vanuit plezier ongeveer van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna heb je tijd voor jezelf, om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of te genieten van de rust. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner.

Op zondag kun je weer aanschuiven voor de stille schrijfsessie (of even lekker uitslapen). Ontbijten doen we rond negen uur, zodat we om 10 uur weer aan het werk kunnen. In de workshop gaan we ons creatieve vlammetje verder aanwakkeren. Na de lunch en (wandel-)pauze ronden we het weekend af met taart en een afsluitende workshop waarin we handvatten vinden om creativiteit te integreren in je dagelijks leven. Als je wilt kun je, in overleg, nog een extra nachtje bijboeken op de locatie.

Voor deze retraite is talent of ervaring echt niet nodig. Gun jezelf de ruimte om te ontdekken, de rest komt goed. Reserveer nu jouw plek voor de retraite in mei of mail Hinke voor meer informatie.

***Uiteraard houden we rekening met de voorschriften rondom Corona. Op de locatie kunnen we voldoende afstand houden, we gaan veel naar buiten en slaapkamers worden ruim ingedeeld.*** 

Data

7-9 mei 2021
28-30 mei 2021
Extra: 16-20 augustus 2021 Creatieve ouder&kind-retraite op een mooie locatie in het bos *
8-10 oktober 2021
Hierboven zie je de data voor de retraites in 2021. Geef bij je reservering duidelijk aan om welke datum het gaat.
Globaal zullen de weekenden hetzelfde zijn, maar uiteraard stemmen we het programma af op het seizoen en de inspiratie van het moment.
Op de hoogte blijven? Mail hinke@hinkehuisman.nl

Praktisch

Drie dagen/twee nachten volledig verzorgd, €595,- per persoon
Nu €50 vroegboekkorting bij bevestiging voor 31/12/2020
De kamers zijn tweepersoons, wil je graag een kamer voor jezelf dan is de meerprijs €120.
Locatie: De Twijfelaar, Wittelte
We hebben de beschikking over de gehele locatie. Er wordt een aparte ruimte ingericht als atelier. Keuken, eetkamer, woonkamer, 8 tweepersoonskamers en meerdere badkamers. Eenpersoonskamer is beperkt mogelijk.
Inclusief 2 overnachtingen, welkomstdiner en 2 dagen ontbijt/lunch/diner, koffie/thee/tussendoortjes (alles vegetarisch en waar mogelijk biologisch/lokaal).
Inclusief alle materialen èn een materialenpakket voor thuis.
Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar, reserveer nu jouw plekje via het formulier

Heb je vragen? Specifieke wensen? Ik hoor het graag! Hinke@hinkehuisman.nl

*Hoera! Een ouder en kind retraite. Deze zomer gaan we het bos in om samen onze creativiteit vieren. Kinderen, vaders en moeders zijn van harte welkom om samen te spelen, ontdekken en te maken. Veel inspirerende ontdekkingstochten en vrolijke speelsheid. Een midweek vol leuke workshops voor grote en kleine mensen. Tekenen, schilderen, mixed media, boetseren en bouwen. En natuurlijk is er alle tijd om de omgeving te verkennen, vuurtjes te stoken en naar de sterren te kijken. In de zomervakantie, van 16-20 augustus, in het Koos Vorrink-huis in Lage Vuursche. Boeken gaat via de Nivon-website. Ga je mee? 

 

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress