The Artist’s Way Training

The Artist’s Way – vind je eigen inspiratie!

Een nieuwe start. Hoe geef je vorm aan langgekoesterde dromen? Hoe zorg je voor meer inspiratie in het leven van alledag? The artist’s way heeft wereldwijd al vele mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van persoonlijke plannen. Is dit jouw moment?

In The Artist’s Way ontdek je (verborgen) creativiteit en geef je vorm aan persoonlijke wensen. Ik nodig je graag uit om deze ontdekkingsreis samen te maken.
De training bestaat uit twaalf creatieve bijeenkomsten/lessen, inspirerende opdrachten voor thuis en persoonlijke begeleiding. Basis is het beroemde boek van Julia Cameron aangevuld met creatieve opdrachten en informatie vanuit mijn ervaring als docent en beeldend kunstenaar.

Training

We zien elkaar 12 dagdelen in mijn atelier in Naarden. In de les bespreken we jouw bevindingen, waarbij de diversiteit van de groep (max 10 personen) zorgt voor een motiverende uitwisseling. Ik ben een meereizende reisleider en ben er om jou te begeleiden, te motiveren en te inspireren.

In de les komen verschillende technieken aan de orde om je creativiteit te laten stromen. Zo proberen we diverse schrijftechnieken, gaan tekenen, stempelen, schilderen, knippen en plakken. In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd is creativiteit geen mysterieuze gave of een bijzonder talent: iedereen heeft het!
Creativiteit is uitvinden, experimenteren, lenig denken, risico’s nemen, regels breken, fouten maken, doorgaan en plezier hebben. Hierbij gaat het steeds om het proces. Het resultaat is ondergeschikt, jouw ontwikkeling is wat er toe doet. Creativiteit geeft nieuwe inzichten, ondersteund jouw heling en maakt ruimte voor groei.

Thuis lees je wekelijks een hoofdstuk uit het boek en maak je de bijbehorende opdrachten. Kijk in hoeverre jouw schema dit toelaat. Maak je geen zorgen over tijd, hoe je daar mee omgaat, daar besteden we aandacht aan in de training. Het helpt als je openstaat voor verandering.
Wekelijks ontvang je extra informatie en inspiratie. Elke les op papier en tussendoor via de mail. Uiteraard kun je mij steeds bereiken via email als je iets wilt delen of vragen.

In deze training kom je in contact met je eigen creativiteit. Je ontdekt waar je blij van wordt en hoe je vanuit plezier en enthousiasme je kracht kunt versterken. Dromen worden helder en daar ga je ook naar handelen. Je gaat anders kijken en bewust kiezen voor de dingen die er echt toe doen. Je volgt je nieuwsgierigheid, overwint je blokkades en ontwikkelt gaandeweg jouw pad. Het doel is niet een kunstenaar te worden, het doel is je mooiste zelf te zijn!

Ga je mee? Nieuwe ontdekkingen doen, inspiratie verzamelen, blokkades overwinnen, creativiteit vieren, moed zaaien? Ik geef je gereedschap, ruimte, motivatie en inspiratie. Jij ontdekt en ontwikkelt, groeit en bloeit. Kom we gaan iets moois ontdekken!
Praktisch

Training: Twaalf lessen van twee uur en een terugkombijeenkomst
Extra: per hoofdstuk een beknopte samenvatting op papier, wekelijks een email vol inspiratie en uiteraard de gehele reis persoonlijke begeleiding via mail. 
Investering: € 495, – voor de complete training, incl. koffie/thee/koekjes en alle materialen.
Startdatum: 11 september 2020
Tijd: Vrijdag 9.30-11.30 uur
Data: zie agenda
Informatie: Bel Hinke 06-29008154 of mail hinke@hinkehuisman.nl
Aanmelden: Reserveer nu een plekje via hinke@hinkehuisman.nl

Om persoonlijke aandacht en voldoende ruimte te garanderen zijn er in 2020/2 slechts 8 plaatsen beschikbaar. Vorige edities waren snel volgeboekt. Dus voel je een JA? Mail! Hinke@hinkehuisman.nl Aanmelding is definitief na ontvangst betaling en bevestiging via mail.

Liever eerst kennismaken? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je? Neem contact op, dan overleggen we de mogelijkheden. 

Of kom naar de introductieworkshop op 4 september! Fijn om alvast in de stemming te komen. En; deze workshop is gratis bij aanmelding voor de complete training.

Aarzel niet, je bent van harte welkom! Hinke

Alle kunsten leveren een bijdrage aan de grootste kunst van alle: levenskunst – de kunst het leven te leven -. -Bertolt Brecht
Reacties van cursisten:

Christine: ‘Het was geweldig om aan deze creativiteitscursus te hebben meegedaan. Ik raad het iedereen aan die “vast” zit in z’n patronen. Het bied je zoveel meer mogelijkheden.’

Ilse: ‘Ik heb the artist’s way in 2015 gevolgd, een fijne investering van mijn tijd: ik sta nu zoveel vrolijker, efficienter & daadkrachtiger in het leven. En wat heerlijk om eens echt creatief bezig te zijn!’

Annemieke: ‘Ik geniet van TAW. Ik maak een mooi boekwerk waar ik lang uit zal kunnen putten, ook als de cursus voorbij is. Het is echt heel fijn. Dankjewel.’

Bea: ‘Wat ik erg fijn vind is om echt aan de slag te gaan en los te zijn van alles en iedereen en helemaal op te gaan in het creëren.’ 

Fleur: ‘Wat een prachtige mails!’

Pauline: ‘Lieve Hinke, dank voor de mooie The Artist’s Wayreis. Wat een fijne groep was het, gelukkig hebben we nog een terugkomdag!’

Wil: ‘Ik doe nu eerst wat belangrijk is voor mij, eindelijk.’

Tineke: ‘Ik zie overal details die me nog nooit eerder waren opgevallen!’

Oldoez: ‘Wat een heerlijkheid om je persoonlijke creatieve mailtjes in mijn mailbox te mogen ontvangen…iedere keer een feest der inspiratie.’

Menu

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress